Bliv biavler – Begynderkursus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

           Drømmer du om et par bistader i baghaven, egen honning på bordet, bestøvning af havens træer og buske og en hobby hvor hele familien kan være med, så vil Bornholms Biavlerforening hjælpe dig i gang med at få drømmen opfyldt.

 * * * * * * * * * *

AFVENTER evt oprettelse af begynderkursus i 2021

 * * * * * * * * * *
Bornholms Biavlerforening – en god start

Tag på kursus i Biavl inden du går i gang med at investere i bistader, dragt, slynge m.m. og kom til Bornholms Biavlerforenings arrangementer og få en fornemmelse af hvilket udstyr der skal til og hvordan bierne skal passes.

* * * * * * * * * * * * *

Både nye og garvede biavlere mødes i sæsonen hver 14. dag hos forskellige biavlere. Her kan du se forskellige måder at drive biavl på og forskelligt udstyr. Og du får under kyndig vejledning muligehed for at stikke hoved og hænder i bistadet og drage dine erfaringer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bier og udstyr

Der er sket en stor og positiv udvikling inden for biavlsudstyr i de sidste år. Udstyr som er langt nemmere at håndtere, lettere og sundere for bierne end det man brugte førhen.

Invester derfor i nyt udstyr og sig nej tak til en ældre biavlers forældede udstyr. Så er du allerede godt hjulpet. Der findes mange forskellige bistader og rammetyper.

Ved at komme til biavlerforeningens mange arrangementer hos forskellige biavlere kan du danne dig en idé om hvad der er bedst for dig.

Bierne får du ved at købe en eller flere bifamilie af en anden biavler. Senere kan du dele dem og på den måde få flere.

Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god start. VELKOMMEN!

Bier ved flyvesprækken
Bier ved flyvesprækken, Fotograf Laust Jordal.
Total Page Visits: 2591 - Today Page Visits: 4

biavl – honning – bornholm – bestøvning – bisværm