Begynderkursus 2022

Tidspunktet for Begynder Kurset 2022 vil blive annonceret i februar 2022.

Er du interesseret i at holde bier i baghaven, få egen honning på bordet, bestøvning af havens træer og buske eller evt. bare en hobby hvor hele familien kan være med, så vil Bornholms Biavlerforening hjælpe dig i gang.

Tag på kursus i Biavl inden du investerer i bistader, dragt, slynge m.m. Deltag i foreningens arrangementer og få en fornemmelse af hvilket udstyr der skal til og hvordan bierne skal passes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
* * * * * * * * * * * * *

Både nye og garvede biavlere mødes i sæsonen hver 14. dag hos forskellige biavlere. Her kan du se forskellige måder at drive biavl på og forskelligt udstyr. Og du får under kyndig vejledning muligehed for at stikke hoved og hænder i bistadet og drage dine erfaringer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyslynget honning bliver siet

Bier og udstyr

Køb IKKE gammelt brugt udstyr.

Risikoen for bipest må ikke tages for let. Invester derfor i nyt udstyr og sig nej tak til en ældre biavlers forældede udstyr. Så er du allerede godt hjulpet. 

Ved at komme til biavlerforeningens mange arrangementer hos forskellige biavlere kan du danne dig en idé om hvad der er bedst for dig, mht forskellige bistader og rammetyper.

Bierne får du ved at købe en eller flere bifamilie af en anden biavler. Senere kan du dele dem og på den måde få flere.

Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god start. VELKOMMEN!

Total Page Visits: 3353 - Today Page Visits: 28

For alle på Bornholm som er interesserede i biavl