Hjemmelavet Honning-sennep

Det er faktiske meget enkelt at røre sin egen sennep. Honning giver senneppen en dejlig rund smag.

Ingredienser:

  • 1 dl sennepsfrø
  • 3-4 spsk vineddike eller æbleeddike
  • 3-4 spsk honning – årstidshonning fra den lokale biavler
  • salt og krydderier efter egen smag; det være sig friske krydderurter, rom, chili, koriander, spidskommen, fennikel, havtorn, peberrod, kanel, nelliker, eller……

 

Fremgangsmåde:

Sennepsfrøene blendes sammen med krydderierne. Honning og eddike tilsættes til konsistensen passer. Blandingen gives et opkog og afkøles. Kommes på glas og modner i køleskabet et par dage inden den spises, – det afrunder smagen.

Variationsmulighederne er uendelige, så du må eksperimentere for at finde din yndlingssennep.

biavl – honning – bornholm – bestøvning – bisværm